Looking For Anything Specific?

Csehország Tornádó / Időkép Képtár : Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig.

Csehország Tornádó / Időkép Képtár : Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig.. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a.

Tornádó / tuba? (Webkamera kép) - Időkép Képtár
Tornádó / tuba? (Webkamera kép) - Időkép Képtár from www.idokep.hu
A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Hodonín településén fákat tépázott meg. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének.

Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén.

Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő.

3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer.

Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Hodonín településén fákat tépázott meg. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette.

Jeges-tenger - Időkép Képtár
Jeges-tenger - Időkép Képtár from www.idokep.hu
Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében.

A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az.

„településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.

Posting Komentar

0 Komentar